Waar kan je The Tudors in Nederland kijken?

Waar kan je The Tudors in Nederland kijken? Onlangs heeft Viaplay alle vier de seizoen aan het aanbod toegevoegd. Deze epische serie onthult alle schandalen uit het leven van de jonge koning. Zijn vele affaires en obsessie om een mannelijke erfgenaam te produceren veranderde zijn huwelijk, de kerk en de wereld voorgoed.The Tudors kijken

The Tudors onthult het verhaal over Hendrik de Achtste, een van de meest roemruchte vorsten uit de geschiedenis van het Engelse Koningshuis. Hij regeerde als een tiran, zorgde voor de afscheiding tussen de Engelse Kerk en de Kerk van Rome en trouwde maar liefst zes keer. Gefixeerd op macht en hongerig naar liefde, heerst de jonge koning over Engeland en Ierland zoals hij zijn leven leeft – met meedogenloze overgave.

Onder de vele talentvolle acteurs bevinden zich Jonathan Rhys Meyers, Sam Neill, Peter O’Toole, Joely Richardson en Henry Cavill.

De vier seizoenen van The Tudors zijn te zien op Viaplay Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...