House of the Dragon seizoen 2 vanaf 17 juni op HBO Max | Nieuwe trailer

HBO heeft een nieuwe reeks House of the Dragon seizoen 2 trailer uitgebracht.

De nieuwste beelden van het seizoen geven een voorproefje van een totale oorlog tussen Targareyn-leden.

Het achtdelige tweede seizoen gaat op 17 juni 2024 in première op HBO Max.

Westeros staat op de rand van een bloedige burgeroorlog waarbij de Green en Black Councils vechten voor enerzijds koning Aegon en anderszijds koningin Rhaenyra. Omdat beide partijen geloven recht te hebben op de Iron Throne, weerspiegelen de groen- en zwarte-trailers die twee perspectieven. In seizoen 2 splitst het rijk in tweeën en ‘All Must Choose’.

Twee kanten. Één oorlog. Aan welke kant sta jij

Bekijk de trailers en posters van House of the Dragon seizoen 2.House of the Dragon seizoen 2 trailer

Gebaseerd op George R.R. Martin’s Fire & Blood, beschrijft House of the Dragon de opkomst en de ondergang van de Targaryens, de enige familie van drakenheren die de Doom of Valyria heeft overleefd. Het speelt zich 200 jaar vóór de gebeurtenissen af ​​van de bekroonde serie Game of Thrones, waarvan de laatste aflevering in 2019 werd uitgezonden.

Seizoen 1 eindigde met de dood van koning Viserys, waardoor de Targaryens in complete chaos terechtkwamen over de volgende rechtmatige erfgenaam: prins Aegon of prinses Rhaenyra. Het volgende seizoen markeert het begin van de Dans van de Draken, waarbij elke partij zoveel mogelijk bondgenoten en draken verzamelt om de nederlaag van de ander te verzekeren.

In de serie zijn er rollen voor Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Graham McTavish, Jefferson Hall, David Horovitch, Matthew Needham, Bill Patterson, Gavin Spokes, Wil Johnson, John Macmillan, Savannah Steyn en Theo Nate. Seizoen 2 verwelkomt ook de toevoeging van Gayle Rankin, Russell Beale, Freddie Fox en Abubakar Salim.

House of the Dragon is afkomstig van George R.R. Martin, Ryan Condal en Game of Thrones-regisseur Miguel Sapochnik, waarbij Condal en Sapochnik ook als showrunners dienen. Martin, Sapochnik, Condal, Vince Gerardis en Sara Lee Hess zijn uitvoerende producenten.

House of the Dragon seizoen 2 kijken

House of the Dragon seizoen 2 is vanaf 17 juni 2024 te zien op HBO Max Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...