Nieuwe musical Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand

Komend najaar komt Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand naar de Nederlandse theaters! Na het succes van familievoorstellingen als Kruimeltje en Dolfje Weerwolfje brengt REP Entertainment een geheel nieuwe versie van het geliefde verhaal van Chris van Abcoude tot leven. Het hartverwarmende verhaal over vriendschap en avontuur zal vanaf begin oktober door heel Nederland te zien zijn.

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand musical

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Als op een dag een rijke zakenman besluit om een arme wijk te slopen, zodat hij er een groot hotel kan bouwen, komt Pietje in opstand. Waar moet haar vriendje Sproet dan gaan wonen? Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen, maar doen dan een bijzondere ontdekking. Als de rijke zakenman lucht krijgt van hun plannen zet hij alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen! Lukt het Pietje en de Bende van de Zwarte Hand om hun vriend Sproet te redden?

Sluit jij je aan bij de bende van de Zwarte Hand? Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, nostalgie en leuke liedjes!

Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude.

Voor Pietje en haar bende is een getalenteerde kindercast samengesteld, waarbij de rol van Pietje voor het eerst gespeeld zal worden door een meisje. De kinderen staan op het toneel samen met gerenommeerde acteurs: Michael de Roos, Els Damen, Mitch Blaauw en Anne-Fleur van der Hoeven. Regisseur Bruun Kuijt vertelt:

“Niet alleen is Pietje Bell een vermakelijke voorstelling voor het hele gezin, het is ook een belangrijke boodschap over vriendschap en het opkomen voor wat juist is. We zijn verheugd om het Nederlandse publiek deze nieuwe interpretatie van een tijdloos verhaal te presenteren en we kunnen niet wachten om iedereen te laten genieten van de avonturen van Pietje en de Bende van de Zwarte Hand.”

Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand is vanaf oktober 2023 te zien door heel Nederland. Kaartverkoop is nu gestart via de theaters en op www.repentertainment.nl

Klik hier voor de speellijst.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...