Nieuwe poster voor Fast X

Universal Pictures heeft de nieuwe poster voor Fast X vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. Fast X verschijnt 18 mei 2023 in Nederland in de bioscoop.

In Fast X zijn we getuige van de laatste hoofdstukken van een van de populairste en meest legendarische filmfranchises ter wereld. Het is de tiende film in de onverwoestbare Fast & Furious-reeks, die inmiddels al in zijn derde decennium zit.

Fast X poster

 

Fast X poster

In Fast Five uit 2011 schakelden Dom en zijn team de snode Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes uit en onthoofden zijn imperium op een brug in Rio De Janeiro. Wat ze niet wisten, was dat de zoon van Reyes, Dante (Jason Momoa), er getuige van was en de afgelopen 12 jaar bezig was met het bedenken van een plan om Dom de ultieme prijs te laten betalen. Dante’s complot zal de familie van Dom verstrooien van Los Angeles tot de catacomben van Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Er zullen nieuwe bondgenoten worden gesmeed en oude vijanden zullen weer de kop opsteken. Maar alles verandert wanneer Dom ontdekt dat zijn eigen 8-jarige zoon (Leo Abelo Perry) het ultieme doelwit is van Dante’s wraak.

Fast X heeft rollen voor terugkerende castleden Vin Diesel, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Jordana Brewster, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood, Helen Mirren en Charlize Theron.

De film bevat ook een nieuwe cast, waaronder Jason Momoa (Aquaman) als zoon van Reyes, Dante; Brie Larson als Tess, een malafide vertegenwoordiger van de Agency; Alan Ritchson (Reacher) als Aimes, het nieuwe hoofd van de Agency die niet dezelfde voorliefde heeft voor de bemanning van Dom als zijn voorganger Mr. Nobody; Daniela Melchior (The Suicide Squad) als Braziliaanse straatracer met een sterke band met Doms verleden; en de legendarische Oscar-winnaar Rita Moreno als Dom en Mia’s Abuelita Toretto.

Fast X wordt geregisseerd door Transporter-regisseur Louis Leterrier. De film is geschreven door Lin en Dan Mazeau, met Lin nog steeds verbonden als producer. Fast & Furious 10 markeert het begin van het einde, aangezien deze film en Fast & Furious 11 gepland zijn om de hoofdreeks af te ronden.

Fast X draait vanaf 18 mei 2023 in de Nederlandse bioscoop, aansluitend gevolgd door deel 11 in 2024.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...