Trailer voor de Netflix familiefilm Chupa van Jonás Cuarón

Vanaf 7 april 2023 kun je bij Netflix kijken naar de fantasyfilm Chupa, waar vandaag alvast de trailer voor werd onthuld. Deze kun je hieronder bekijken.

Tijdens een bezoek aan zijn familie in Mexico krijgt tiener Alex een ongewone metgezel wanneer hij een jonge chupacabra ontdekt die zich in de schuur van zijn opa verstopt. Om het mythische wezen te redden, moeten Alex en zijn neefje en nichtje beginnen aan het avontuur van hun leven.

Chupa netflix

Chupa op Netflix

Tiener Alex (Evan Whitten) vliegt van Kansas naar Mexico om voor het eerst een deel van zijn familie te ontmoeten. Maar dan vindt hij een jonge chupacabra in de schuur van zijn opa (Demián Bichir). Alex herkent het mythische wezen uit de verhalen vooral als de gevreesde, volwassen chupacabra, waarvan wordt gezegd dat hij zich voedt met het vee van de boeren.

Hij leert al snel dat zijn nieuwe vriend “Chupa” een geheime geschiedenis heeft met zijn familie, en dat de gevaarlijke wetenschapper Richard Quinn (Christian Slater) op het wezen jaagt om te proberen zijn krachten te beheersen… Kan Alex hem redden?

Chupa is geregisseerd door Jonás Cuarón (Desierto) op basis van een scenario door Marcus Rinehart, Sean Kennedy Moore, Joe Barnathan. Chris Columbus, Michael Barnathan en Mark Radcliffe produceerden de film onder hun vlag van 26th Street Pictures voor Netflix.

De hoofdrollen worden gespeeld door Demián Bichir, Evan Whitten, Ashley Ciarra, Nicolas Verdugo, Christian Slater.

Chupa verschijnt 7 april 2023 op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...