Nieuwe trailer en poster voor Indiana Jones and the Dial of Destiny

Een nieuwe trailer en poster van Indiana Jones and the Dial of Destiny debuteerde vandaag tijdens de Star Wars Celebration. De twee minuten durende video, vergezeld van nieuwe beelden, focust op hoe dit het laatste avontuur van Harrison Ford als Indiana Jones zal worden. De film gaat volgende maand in première in Cannes.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

In Indiana Jones and the Dial of Destiny kruipt Harrison Ford weer in de huid van de legendarische, heldhaftige archeoloog. Hij verscheen voor het eerst in de film Raiders of the Lost Ark (in 1981) en in 1984 keerde hij terug in Indiana Jones and de Temple of Doom, in 1989 zagen we hem in Indiana Jones and the Last Crusade, en ten slotte Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull in 2008.

Het is de eerste film in de serie die niet is geregisseerd door Steven Spielberg, noch met een verhaal geschreven door George Lucas, met Spielberg en Lucas als uitvoerende producenten. Het is ook de eerste film in de serie waarin Paramount Pictures niet is betrokken, aangezien The Walt Disney Company Lucasfilm in 2012 overnam.

De hoofdrollen worden gespeeld door Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Shaunette Renee Wilson, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Oliver Richters, Boyd Holbrook, Mads Mikkelsen, Ethann Isidore.

De regie is dit keer in handen van James Mangold, die samen met Jez Butterworth en John-Henry Butterworth het script schreef.

Indiana Jones and the Dial of Destiny draait vanaf 28 juni 2023 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via Disney

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...