Teaser Trailer voor Star Wars serie Ahsoka

Disney heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor de serie Ahsoka. Het geeft een eerste blik op de door Rosario Dawson geleide show en de komende avonturen van het titulaire personage.

De trailer onthult tevens de releasedatum voor de Disney Plus Star Wars-serie. De serie is vanaf augustus 2023 te zien op Disnet Plus. Bekijk de teaser trailer hieronder.

Ahsoka serie

Ahsoka serie

Ahsoka speelt zich af na de val van het rijk en volgt de voormalige Jedi-ridder Ahsoka Tano terwijl ze een opkomende dreiging voor een kwetsbaar sterrenstelsel onderzoekt.

Rosario Dawson schittert als Ahsoka Tano in de gelimiteerde serie nadat het personage haar live-action debuut maakte in The Mandalorian. Dawson wordt vergezeld door Natasha Liu Bordizzo als Sabine Wren en Hayden Christensen als Anakin Skywalker, Mary Elizabeth Winstead als Hera Syndulla en Ray Stevenson.

De serie is geschreven door Dave Filoni, die uitvoerend produceert samen met Jon Favreau en Kathleen Kennedy. Er zijn geen aanvullende details over het project vrijgegeven.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...