Nieuwe trailer en poster voor Transformers: Rise of the Beasts

Paramount Pictures heeft de nieuwe Transformers: Rise of the Beasts trailer vrijgegeven. Deze geeft een voorproefje van de aankomende film waarin de Autobots en Decepticons nu te maken krijgen met de Maximals, Predacons en Terrorcons. Bekijk deze hieronder.

De zevende live-action Transformers-film, sterk beïnvloed door Beast Wars, speelt zich af in de jaren negentig en draait om de toevoeging van de Maximals, Predacons en Terrorcons aan het toch al explosieve conflict tussen de Autobots en Decepticons.

Transformers Rise of the Beasts

Transformers: Rise of the Beasts trailer

Transformers: Rise of the Beasts keert terug naar de actie en het spektakel dat wereldwijd zo veel indruk heeft gemaakt op bioscoopbezoekers. De film speelt zich af in de jaren 90 en introduceert een geheel nieuw soort Transformers – de Maximals – in de strijd die op aarde woedt tussen de Autobots en de Decepticons.

De film wordt geregisseerd door Creed II-regisseur Steven Caple Jr. naar een scenario geschreven door Joby Harold. Het kent hoofdrollen voor Anthony Ramos, Dominique Fishback, Pete Davidson, Michelle Yeoh, Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage en meer.

De film verschijnt op 8 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Paramount

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...