Trailer voor Disney animatiefilm Wish

Walt Disney heeft de trailer vrijgegeven voor de film Wish. Deze kun je hieronder bekijken.

Wish heeft twee heldinnen, Asha (Ariana DeBose), een 17-jarige gedreven optimist. Zij neemt het op tegen een van de gevaarlijkste schurken van het universum en moet samenwerken met Star, een buitenaardse bal van pure energie. De film gaat op 22 november in première in de bioscopen.

Wish Disney film trailer

Wish film trailer

Wish gaat over Asha, die op een dag omhoog kijkt naar de sterren en een wens doet. Vervolgens komt er een mollige ster met armen en benen uit de lucht vallen om haar te helpen. Deze Star is magisch, maar heeft z’n grenzen. Hoe groter Asha’s wens is, des te zwaarder wordt het avontuur.

De film heeft een sterrencast met Alan Tudyk als de stem van een geit genaamd Valentino en Academy Award-winnaar Ariana DeBose als Asha.

De film wordt geregisseerd door Frozen-regisseur Chris Buck en Fawn Veerasunthorn (Zootopia, Raya and the Dragon en Moana). Grammy-winnaar Julia Michaels schrijft liedjes voor de film. De makers zeiden dat de film een tijdloze aquarelstijl combineert met 3D CG-animatie. Buck zei:

“Fawn and I both grew up on Disney classics and fell in love with them. Truly is no greater power in the universe than someone with a true wish in their hearts.”

Wish verschijnt november 2023 in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...