Nieuwe trailer voor Beverly Hills Cop 4: Axel F

Netflix geeft de officiële trailer vrij van Beverly Hills Cop: Axel F, de nieuwste toevoeging aan de succesvolle filmreeks. Eddie Murphy maakt zijn langverwachte terugkeer als de eigenzinnige rechercheur Axel Foley. Ook Billy Rosewood als Judge Reinhold, John Taggart als John Ashton, Jeffrey Friedman als Paul Reiser, en Serge als Bronson Pinchot zijn weer te zien. Beverly Hills Cop: Axel F. is vanaf 3 juli exclusief te zien op Netflix.

Beverly Hills Cop Axel F

 

Beverly Hills Cop 4: Axel F op Netflix

Axel Foley, een politieagent uit Detroit, krijgt te horen dat een oude vriend van hem is overleden in Beverly Hills. Hij besluit ernaartoe te gaan om corruptie binnen de politie te onderzoeken. Daarbij wordt hij geholpen door zijn dochter Jane, een advocate, en haar ex-vriend Bobby, een agent die volgens het boekje te werk gaat.

Cast Beverly Hills Cop 4

De cast voor de nieuwe film bestaat uit Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot en Kevin Bacon.

Beverly Hills Cop: Axel F is geregisseerd door Mark Molloy op basis van een scenario geschreven door Will Beall, Tom Gormican en Kevin Etten, gebaseerd op de personages gecreëerd door Danilo Bach en Daniel Petrie, Jr. Het is uitvoerend geproduceerd door Ray Angelic, Charisse Hewitt-Webster en Lorenzo Di Bonaventura. Producenten zijn Murphy, Jerry Bruckheimer, Chad Oman en Melissa Reid.

De originele Beverly Hills Cop werd uitgebracht in 1984 en zag Eddie Murphy als Axel Foley, een agent uit Detroit die Beverly Hills, Californië bezoekt om de moord op zijn beste vriend op te lossen. De film was een groot succes, verdiende meer dan $ 300 miljoen aan de kassa en verdiende zelfs een Academy Award-nominatie voor Beste Originele Scenario. De film bracht ook twee sequels voort, die in 1987 en 1994 werden uitgebracht, maar niet de lof of het kassucces van het origineel ontvingen.

Beverly Hills Cop: Axel F. is vanaf 3 juli exclusief te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...