Nieuwe trailer voor Knock at the Cabin van M. Night Shyamalan

Universal Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de thriller Knock At The Cabin van regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Old). De film met o.a. Rupert Grint, Jonathan Groff, Dave Bautista verschijnt 2 februari 2023 in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

Knock At The Cabin trailer

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rupert Grint, Jonathan Groff, Dave Bautista, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird en William Ragsdale.

De film is een productie van Blinding Edge Pictures in samenwerking met FilmNation Features en Wishmore Entertainment. Het scenario is geschreven door M. Night Shyamalan met Steve Desmond en Michael Sherman en is gebaseerd op de bestseller The Cabin at the End of the World van Paul Tremblay. De film is geregisseerd door M. Night Shyamalan en geproduceerd door M. Night Shyamalan, Marc Bienstock (Split, Glass) en Ashwin Rajan (Servant, Glass). De uitvoerend producenten zijn Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos en Ashley Fox.

Knock At The Cabin verschijnt 2 februari 2023 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via Universal Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...