Nieuwe trailer voor Scream VI

In a city of millions, no one hears you scream. Paramount Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Scream VI, het volgende deel van de langlopende slasher-franchise. Het vervolg staat gepland om op 9 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te verschijnen. Bekijk de trailer hieronder.

Scream 6 trailer

Scream VI trailer

Na de laatste Ghostface-moorden laten de vier overlevenden Woodsboro achter zich en beginnen aan een nieuw hoofdstuk. In Scream VI keren Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere en Courteney Cox terug voor hun rol in de succesvolle franchise. Verder met Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra en Samara Weaving.

In Scream 6 keren de regisseurs van de film Scream uit 2022 terug. Radio Silence’s Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett stappen na het succes van de vijfde film weer in de franchise.

Scream VI draait vanaf 9 maart 2023 alleen in de bioscoop.

Afbeelding via Paramount Pictures Nederland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...