Nieuwe trailer voor serie Lawmen: Bass Reeves

De eerste officiële Lawmen: Bass Reeves trailer is hier, waarmee fans David Oyelowo kunnen zien als een legendarische wetshandhavingsagent in de komende Paramount+ serie. Bekijk de trailer hieronder.

Bass Reeves was een anomalie onder revolverhelden uit het Oude Westen. Ten eerste ontsnapte hij aan de slavernij om de eerste zwarte Amerikaanse plaatsvervangende maarschalk te worden die diende in de gebieden voorbij de rivier de Mississippi. Hoewel hij in zijn carrière ongeveer 3.000 arrestaties verrichtte, overleefde hij tot op hoge leeftijd en stierf hij een natuurlijke dood in plaats van een voortijdige dood te ondergaan aan het vurige einde van een pistool. Dat legendarische leven wordt nu gedramatiseerd in Lawmen: Bass Reeves, een nieuwe serie die is geproduceerd door de maker van Yellowstone, Taylor Sheridan.

Lawmen: Bass Reeves trailer

Lawmen: Bass Reeves wordt beschreven als een anthologiereeks met toekomstige afleveringen die verschillende iconische lawmen door de geschiedenis heen behandelen. Naast Oyelowo in de hoofdrol, zal de serie ook Donald Sutherland, Lauren E. Banks, Forrest Goodluck, Barry Pepper en Demi Singleton bevatten. Dennis Quaid, Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Grantham Coleman en Justin Hurtt-Dunkley keren terug, met Shea Whigham en Garrett Hedlund als gastrollen.

De serie brengt de legendarische politieagent van het wilde westen tot leven. Reeves, bekend als de grootste grensheld in de Amerikaanse geschiedenis, werkte in het post-wederopbouwtijdperk als een federale vredesofficier in het Indiase territorium en nam meer dan 3.000 van de gevaarlijkste criminelen gevangen zonder ooit gewond te raken.

De serie werd oorspronkelijk twee jaar geleden aangekondigd, toen David en Jessica Oyelowo een exclusieve deal tekenden met ViacomCBS en MTV Entertainment Studios om scripted en unscripted programma’s voor de bedrijven te ontwikkelen.

De serie gaat exclusief in première op Paramount+ met twee afleveringen op zondag 5 november in de VS. In Nederland zal de serie Lawmen: Bass Reeves waarschijnlijk op SkyShowtime verschijnen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...