Jim Bakkum en Bettina Holwerda samen te horen in nieuwe kerstfilm Teddy’s Kerstfeest

Vandaag maken In The Air en Just4kids bekend dat Jim Bakkum en Bettina Holwerda hun stemmen verlenen aan de hartverwarmende kerstfilm Teddy’s Kerstfeest (alternatieve titels Teddybjørnens Jul / Christmas for Teddy).

Jim Bakkum neemt de stem van Teddy voor zijn rekening, terwijl Bettina Holwerda haar stem leent aan Bolla, de egel uit de film.

Teddy’s Kerstfeest belooft een magische ervaring te worden die jong en oud zal betoveren. De release van deze familiefilm staat gepland voor de komende feestdagen. Teddy’s Kerstfeest is vanaf 13 december te zien in Nederland en België. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Teddy’s Kerstfeest

Teddy’s Kerstfeest

Sneeuwvlokken, geurige amandelen en fonkelende lichtjes creëren de perfecte sfeer tijdens Maria’s bezoek aan de kerstmarkt. Daar ontdekt ze plotseling een ongelooflijk geheim: op de bovenste plank van het loterijhokje heeft de liefste teddybeer zojuist zijn hoofd bewogen, de knuffelbeer Teddy leeft! Maria voelt zich meteen verbonden met het levende speelgoed en kan geen betere kerstwens bedenken dan om de teddybeer voor zich te winnen. Maar deze teddybeer heeft andere plannen. Hij droomt van een rijke eigenaar die hem alles kan leren wat de wereld te bieden heeft.

Teddy’s Kerstfeest is een hartverwarmende film voor het hele gezin, waarin de kracht van vriendschap en de ware betekenis van kerst centraal staan.

De cast bestaat uit Marte Klerck-Nilssen, Vegard Strand Eide, Mariann Hole, Jan Gunnar Røise, Kai Remlov, Marianne Krogness, Nader Khademi, Medina Iqbal, Morten Rudå.

De Nederlandse stemmencast bestaat uit Jim BakkumBettina Holwerda, Lauren Versluis, Luca van Ammers, Loïs Schoolmeesters.

De regie is in handen van Andrea Eckerbom.

Teddy’s Kerstfeest is vanaf 13 december te zien in de Nederlandse bioacoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...