Nieuwe trailer voor serie Lucky Hank met Bob Odenkirk

AMC heeft de trailer vrijgegeven voor Lucky Hank, de aankomende serie adaptatie van de roman uit 1997 van Pulitzer Prize-winnende auteur Richard Russo getiteld Straight Man. De serie staat gepland voor zijn debuut op 19 maart op AMC en AMC+.

De video toont de terugkeer van Bob Odenkirk naar AMC, vijf maanden nadat Better Call Saul na zes seizoenen ten einde kwam. De Emmy-winnende acteur speelt Hank, een universiteitsprofessor die niemand aardig lijkt te vinden.

Lucky Hank trailer

Lucky Hank trailer

Lucky Hank is een ​​midlifecrisisverhaal dat zich afspeelt op Railton College. Het verhaal wordt verteld door de ogen van William Henry Devereaux, Jr. (Odenkirk), de onwaarschijnlijke voorzitter van de Engelse afdeling in een zwaar ondergefinancierde universiteit in de Pennsylvania Rust Belt.

Bob Odenkirk wordt vergezeld door Mireille Enos, Olivia Scott Welch, Suzanne Cryer, Diedrich Bader, Sara Amini, Cedric Yarbrough samen met Kyle MacLachlan, Tom Bower en Chris Diamantopoulos.

De serie wordt bewerkt en geproduceerd door Aaron Zelman en Paul Lieberstein, met Peter Farrelly als regisseur. Uitvoerende producenten zijn Odenkirk, Farrelly, Russo, Naomi Odenkirk en Marc Provissiero. Het is een productie van TriStar TV en Gran Via van Sony Pictures.

Dit markeert de laatste samenwerking van Odenkirk met AMC na meer dan zeven jaar met hen te hebben gewerkt aan de Breaking Bad prequel-serie Better Call Saul. Voor zijn hoofdrol in de AMC-serie verdiende hij vijf Golden Globe-nominaties en tien Emmy-nominaties, waaronder die voor beste acteur in een dramaserie.

Afbeelding via AMC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...