Rain Dogs vanaf 7 maart op HBO Max

De achtdelige HBO Original-serie Rain Dogs, van BBC One en Sid Gentle Films Ltd gaat op dinsdag 7 maart 2023 in première op HBO Max. Wekelijks zal er een nieuwe aflevering verschijnen op het platform. Bekijk hieronder de trailer.

Klik hier voor een abonnement op HBO Max met korting en kijk nu naar jouw favoriete films en series!  

HBO Max

Rain Dogs op HBO Max

Rain Dogs van Cash Carraway is een onconventioneel verhaal tussen een alleenstaande moeder uit de arbeidersklasse, haar tienjarige dochter en een bevoorrechte homoseksuele man. De comedysterren Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Adrian Edmondson en Fleur Tashjian (in haar debuutrol), vormen samen een disfunctionele familie aan de schaduwzijde van de samenleving dat er alles aan doet om op het rechte pad te blijven.

Rain Dogs is een co-productie HBO en BBC One. Geschreven en gemaakt door Cash Carraway die ook fungeert als uitvoerend producent. Andere uitvoerend producenten zijn Sally Woodward Gentle en Lee Morris, Jo McClellan voor BBC One; co-producent Henrietta Colvin voor Sid Gentle Films Ltd, producent Ciara McIlvenny. De reeks is geregisseerd door Richard Laxton en Jennifer Perrott.

Afbeelding via HBO

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter