Odido voegt SkyShowtime toe aan haar portfolio van streamingdiensten

Vandaag kondigt Odido een nieuwe partner aan op haar Extra’s portfolio voor streamingdiensten: SkyShowtime. Vanaf vandaag hebben Odido-klanten met Unlimited Premium en Unlimited Plus abonnementen toegang tot het aanbod van exclusieve series en Pay 1-films van Paramount en Universal via de Extras-functie met het puntensysteem. Daarnaast zijn SkyShowtime-abonnementen beschikbaar als stand-alone binnen alle mobiele bundels.

Deze samenwerking onderstreept Odido’s missie om haar dienstverlening continu te verbeteren door samen te werken met de beste internationale contentproviders. Met SkyShowtime aan boord kunnen Odido-abonnees zich verheugen op een nog uitgebreidere en gebruiksvriendelijke entertainmentervaring.

SkyShowtime vierde in oktober haar eenjarig bestaan in Nederland en brengt het beste entertainment samen van gerenommeerde verhalenvertellers, waaronder Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios en Peacock. Met de toetreding van SkyShowtime tot het Extras-portfolio verrijkt Odido haar entertainmentaanbod met exclusieve series als Star Trek Strange New Worlds S1 &2, The Family Stallone, en Yellowstone S1-5, evenals blockbusterfilms als Babylon, M3GAN, en Puss in Boots: The Last Wish.

Tisha van Lammeren, Chief Commercial Officer Consumer bij Odido:

“We zijn verheugd om SkyShowtime toe te voegen aan ons portfolio. De toevoeging ervan is een nieuwe belangrijke mijlpaal voor ons, waarmee we nogmaals bewijzen dat we hier zijn om de markt op te schudden. Met ons Extras-portfolio bieden we onze klanten de ultieme vrijheid om maandelijks te wisselen tussen streamingdiensten. Waarom genoegen nemen met slechts één als je ze allemaal afwisselend kunt bekijken? Odido bewijst: het kan ook zo. Het Extras-portfolio en de toevoeging van Showtime passen in onze geschiedenis van innovatie en onderstrepen onze toewijding om onze aanbiedingen continu te verbeteren en uit te breiden.”

CEO van SkyShowtime, Monty Sarhan, zei:

“We zijn verheugd aan te kondigen dat Odido-abonnees nu toegang zullen hebben tot het geweldige entertainmentaanbod van SkyShowtime. Door onze recent aangekondigde partnerschappen en direct-to-consumer service zijn we erg trots dat we echte waarde bieden aan miljoenen leden in Nederland die nu toegang hebben tot onze exclusieve series en kaskrakers.”

Details SkyShowtime-abonnement

Odido-klanten met een Unlimited Plus- of Unlimited Premium-abonnement kunnen SkyShowtime aanschaffen via het puntensysteem. Voor klanten met andere abonnementstypes is SkyShowtime beschikbaar voor slechts € 6,99 per maand, met het extra gemak van maandelijks opzeggen.

Flexibele opties voor Unlimited Plus- en Premium-klanten

Odido’s Extras biedt een puntensysteem voor Unlimited Plus- en Premium-klanten. Unlimited Plus-abonnees ontvangen één punt voor Extra’s, terwijl Premium-abonnees er drie ontvangen. Deze tegoeden kunnen worden ingewisseld voor Extra’s (streamingdiensten) naar keuze, zodat klanten hun streamingkeuzes maandelijks kunnen aanpassen aan hun voorkeuren en moeiteloos tussen verschillende diensten kunnen wisselen.

Over Odido

Odido is met circa 8 miljoen klanten 1 van de grotere telecomaanbieders van Nederland. Voor mensen en voor bedrijven. Odido wordt ook de grootste aanbieder van 100 procent glasvezelinternet in Nederland; de provider is op weg om internet en tv-diensten via glasvezel aan meer dan 6 miljoen huishoudens aan te bieden. Odido is niet alleen actief op de markt met Odido maar ook met Simpel, Ben en Tele2 Thuis.

Odido vindt dat iedereen op een plezierige en veilige manier moet kunnen meedoen met de technologie van vandaag en morgen. Want technologie hoort bij ons leven, maar we weten ook hoe belangrijk het menselijke aspect is. Bij Odido staat dus niet de technologie centraal, maar juist de mens. Odido is het netwerk voor iedereen. Odido heeft 119 Shops in Nederland en ruim 2.000 medewerkers, die in de Shops en de kantoren in Den Haag, Diemen en Arnhem werken.

Over SkyShowtime

SkyShowtime is de nieuwe grote streamingdienst van Europa en een joint venture van Comcast en Paramount Global. SkyShowtime brengt het beste van Hollywood en lokale entertainment samen op één plek. Met films en series van iconische merken als Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation en meer is SkyShowtime de nieuwe thuishaven voor premium entertainment in Europa.

SkyShowtime bestaat sinds oktober 2022 en is beschikbaar in Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Hongarije, Kosovo, Montenegro, Noord-Macedonië, Noorwegen, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje en Zweden. Het is verkrijgbaar via geselecteerde televisieproviders in sommige markten en op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast, LG TV’s, Samsung Smart TV’s en het web.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...