Trailer voor Netflix-serie The Railway Men over giframp in Bhopal

Netflix komt deze maand met de vierdelige miniserie The Railway Men over de giframp in de Indiase stad Bhopal in 1984. Bekijk hieronder een trailer. The Railway Men trailer geeft een voorproefje van het Netflix-drama, dat uit vier afleveringen bestaat, elk gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De serie concentreert zich op de heldenmoed van medewerkers van de Indian Railways tijdens een cruciaal moment in 1984.

The Railway Men

The Railway Men is een verhaal van buitengewone heldenmoed, gedemonstreerd door de medewerkers van de Indian Railways in Bhopal. Deze individuen stonden tegen alle verwachtingen in op om hun medeburgers te redden in de nacht van 2 december 1984, terwijl ze vochten tegen een onzichtbare vijand in de lucht. Geïnspireerd door waargebeurde verhalen, is deze aangrijpende serie een viering van de ontembare geest van de mensheid.

Rollen zijn er voor onder meer R Madhavan, Kay Kay Menon, Divyenndu en Babil Khan. De reeks wordt geregisseerd door Shiv Rawail, terwijl Aayush Gupta het script schrijft. Het wordt geproduceerd door YRF Entertainment.

The Railway Men verschijnt zaterdag 18 november op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter