Officiële trailer van The Zone of Interest onthuld

A24 heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor The Zone of Interest, het komende historische drama dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bekijk de trailer hieronder.

De video belicht verder het idyllische leven van een Duitse nazifamilie, die naast het concentratiekamp Auschwitz woont. Het bevat ook enkele van de eerste kritische reacties van de film. De film zal op 15 december in geselecteerde theaters verschijnen.

The Zone of Interest

De commandant van Auschwitz, Rudolf Höss, en zijn vrouw Hedwig streven ernaar een droomleven voor hun gezin op te bouwen in een huis en tuin naast het kamp.

Gebaseerd op de roman van Martin Amis uit 2014, is The Zone of Interest geschreven en geregisseerd door Jonathan Glazer, die zijn regiecomeback maakt na tien jaar sinds hij Under the Skin uit 2013 regisseerde. De film heeft een hoofdrol voor Christian Friedel als de langstzittende commandant van het Auschwitz-kamp Rudolf Höss, Sandra Hüller als Hedwig Höss, Johann Karthaus als Klaus Höss, Nele Ahrensmeier als Inge-Brigitt Höss, Lilli Falk als Heidetraut Höss en Medusa Knopf als Elfriede.

De film is uitvoerend geproduceerd door Reno Antoniades, Daniel Battsek, Len Blavatnik, Danny Cohen, Ke’Lonn Darnell, David Kimbangi, Ollie Madden en Tessa Ross. Producenten zijn Bugs Hartley, Ewa Puszczynska, Bartek Rainski en James Wilson. Het won ook de Grand Prix-prijs op het filmfestival van Cannes in 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...