Trailer voor The Underdoggs met Snoop Dogg

Amazon MGM Studios heeft de trailer vrijgegeven van The Underdoggs, de aankomende sportkomedie met in de hoofdrollen Snoop Dogg en George Lopez.

In de video wordt de iconische rapper geïntroduceerd als Jaycen Jennings, een voormalige profvoetballer die veroordeeld wordt tot een taakstraf door een peewee-voetbalteam te coachen. De film zal op 26 januari exclusief beschikbaar zijn voor streaming op Prime Video. Bekijk hieronder de trailer van The Underdoggs.

The Underdoggs

Jaycen ‘Two Js’ Jennings is een aangespoelde ex-profvoetbalster die een dieptepunt heeft bereikt. Wanneer Jaycen wordt veroordeeld tot een taakstraf als coach van de Underdoggs, een weerbarstig voetbalteam in zijn geboorteplaats Long Beach, Californië, ziet hij dit als een kans om zijn publieke imago opnieuw op te bouwen en zijn leven te veranderen. Terwijl Jaycen eraan werkt om de grofgebekte Underdoggs om te vormen tot topkampioenen, maakt hij opnieuw verbinding met zijn verleden, waaronder een oude vlam en enkele van zijn ex-teamgenoten, en herontdekt hij zijn liefde voor het spel.

The Underdoggs wordt geregisseerd door Charles Stone III op basis van een scenario dat mede is geschreven door Danny Segal en Isaac Schamis. Snoop Dogg wordt vergezeld door Tika Sumpter, Mike Epps, Andrew Schulz, George Lopez, Nancy De Mayo, Gavin Cole en meer. De film is geproduceerd door Kenya Barris, Calvin Broadus, Constance Schwartz-Morini, Mychelle Deschamps en Jonathan Glickman, met Jeremiah Samuels en Anni Weisband als uitvoerende producenten.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...