Outer Banks seizoen 4 officieel aangekondigd

Netflix heeft Outer Banks seizoen 4 officieel aangekondigd. De vroege verlenging komt vooruit op de aanstaande première van het derde seizoen op 23 februari. Mede-makers Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke zeiden in een verklaring:

“Seeing Poguelandia come to life was nothing short of spectacular. The Pogues are enjoying an adventure of a lifetime, and we now get to map out more twists and turns as the joyride continues into season four of Outer Banks. Thank you to Netflix, our cast, and the amazing fans who helped to make this happen.”

Bovendien zijn de eerste negen minuten van seizoen 3 van Outer Banks onthuld, waarin fans een korte samenvatting krijgen van wat er met de Pogues in voorgaande seizoenen is gebeurd. De sneak peek liet ook zien dat de Pogues probeerden te genieten van het leven op een onbewoond eiland na hun gevaarlijke ontsnapping uit Rafe tijdens de finale van vorig seizoen.

Outer Banks seizoen 4

Outer Banks is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina. Als door een orkaan de electriciteit de hele zomer uitvalt, zet dit een reeks clandestiene gebeurtenissen in gang die de vrienden dwingen ingrijpende beslissingen te nemen. De zoektocht naar de vermiste vader van hun aanvoerder, verboden liefdes, een schattenjacht met hoge inzet en het uit de hand lopende conflict tussen de Pogues en hun rivalen zorgen voor een zomer vol mysterie en avontuur die ze nooit zullen vergeten.

Nadat ze het goud hebben verloren en de Outer Banks zijn ontvlucht, spoelen de Pogues seizoen 3 aan op een onbewoond eiland dat even een idyllisch thuis lijkt. Officieel beschouwd als “Poguelandia”, brengen de nieuwste bewoners van het eiland hun dagen door met vissen, zwemmen en genieten van de zorgeloze levensstijl van hun tijdelijke woning.

Maar het gaat snel mis voor John B, Sarah, Kiara, Pope, JJ en Cleo wanneer ze opnieuw verstrikt raken in een race om de schat, letterlijk rennend voor hun leven. Ze zijn blut en ver van huis, ze kunnen niemand vertrouwen, Ward en Rafe zijn hongerig naar wraak, en er is een meedogenloze Caribische Don die voor niets terugdeinst om de premie te vinden. Was de schat ooit binnen hun bereik? Of was het allemaal een valstrik om ze voor eens en voor altijd te stoppen? Hoe dan ook, het zijn de Pogues tegen de wereld – en de enige uitweg is samen.

De serie heeft rollen voor Chase Stokes als John B., Rudy Pankow als J.J., Jonathan Daviss als Pope, Madison Bailey als Kiara, Madelyn Cline als Sarah Cameron, Charles Esten als Ward Cameron, Austin North als Topper en Drew Starkey als Rafe Cameron. Elizabeth Mitchell en Carlacia Grant voegen zich als nieuwe personages bij de cast.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...