Film Zomer in Frankrijk vanaf 27 april in de bioscoop

Bekijk hier de trailer van de zomerse komedie Zomer in Frankrijk, met Fockeline Ouwerkerk, Tjebbo Gerritsma, Jan Kooijman en Jasmine Sendar. Vanaf 27 april in de bioscoop!

De film vertelt het verhaal van twee gezinnen die tijdens een zinderende zomervakantie in een moeilijke situatie belanden.

Zomer in Frankrijk film

 

Zomer in Frankrijk film

De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).

De hoofdrollen worden gespeeld door Fockeline Ouwerkerk, Tjebbo Gerritsma, Jan Kooijman, Jasmine Sendar, Lieve van Leeuwen, Eliyha Altena, Wendy Ruijfrok.

De regie is in handen van Mark de Cloe op basis van een scenario door Nienke Römer.

De film Zomer in Frankrijk is vanaf 27 april 2023 te zien in de bioscoop.

Afbeelding via Dutch FilmWorks

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...