PAW Patrol Live! in 2023 terug naar Nederland

In de zomer van 2023 is PAW Patrol Live De Grote Race in Nederland te zien!

Klaar voor actie?! De grootse internationale theatervoorstelling PAW Patrol Live ! – De Grote Race komt van juni t/m september 2023 terug naar Nederland en België. Ga in deze spectaculaire show samen met jouw favoriete PAW Patrol Pups op een heldhaftig, muzikaal avontuur.

PAW Patrol Live 2023 in Nederland

In PAW Patrol Live ! – De Grote Race is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Sik nel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?

Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van alle Pups.

De voorstelling PAW Patrol Live ! is van 17 juni t/m 23 september 2023 exclusief te zien in verschillende theaters in Nederland en België. Tickets voor de voorstelling zijn te koop via www.pawpatrollive.nl.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...