Komt er nog een L.A.’s Finest seizoen 3?

Komt er nog een L.A.’s Finest seizoen 3? In 2019 verscheen de Bad Boys serie spin-off L.A.’s Finest met in de hoofdrollen Gabrielle Union en Jessica Alba. Maar na slechts twee seizoenen is het verhaal van de Amerikaanse misdaadserie afgelopen. Spectrum heeft besloten om de stekker uit het project te trekken.

De serie werd voor het eerst uitgezonden op Spectrum in mei 2019, voordat het een jaar later werd opgepikt door Fox. De reeks werd echter in oktober 2020 geannuleerd door Spectrum Originals als gevolg van stijgende productiekosten. Ontworpen als een spin-off van de populaire Bad Boys-actiefilmfranchise, worstelde L.A.’s Finest enigszins met zijn eigen identiteit als spin-off, maar begon zijn weg te vinden tijdens seizoen 2. Het tweede seizoen eindigde met een knal en er bleef voldoende ruimte voor L.A.’s Finest seizoen 3.

Tijdens een optreden in de NBA post-game show van TNT, sprak Union over haar hoop op de terugkeer van de serie, misschien zelfs in de vorm van een film. Ze zei:

“I really enjoyed that too, as did my accountants. However, they canceled us right before the pandemic, so unless we come back as a movie type of thing for maybe Netflix or perhaps they will let us into Bad Boys IV. I don’t know.” 

Hoewel er geen officieel bericht verscheen over de reden waarom de show werd geschrapt, hadden verschillende mogelijkheden kunnen leiden tot de annulering ervan. Newsweek wees op een relevant stuk informatie dat door Deadline in juni 2020 werd gemeld. De première van seizoen twee van LA’s Finest werd uitgesteld, zodat het niet zou worden uitgezonden te midden van de George Floyd-protesten. Omdat de serie zich concentreerde op twee agenten als protagonisten, leek het gek om de reeks uit te zenden tijdens wijdverbreide protesten tegen politiegeweld. Dit kan een deel van de reden zijn waarom de serie werd geannuleerd.

Voor nu lijkt het er echter niet op dat de reeks nog zal terugkeren. Mocht hier verandering in komen, dan lees je dat uiteraard op deze pagina!

L.A.’s Finest op Videoland

De vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Union) begint opnieuw als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Alba), een werkende moeder – die zonder dat zij daar iets aan kan doen, vol afgunst kijkt naar de vrijheden van Syd. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze de beste.

De hoofdrollen worden gespeel door Gabrielle Union, Jessica Alba, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin, Sophie Reynolds, Ernie Hudson.

Het politiedrama werd bedacht door Bandon Margolis en Brandon Sonnier, die eerder al samen schreven voor The Blacklist. Jerry Bruckheimer, die ook de filmreeks Bad Boys produceerde, was betrokken als producent. De serie is geschreven door Brandon Margolis en Brandon Sonnier.

L.A.’s Finest kijken

L.A.’s Finest is een misdaadserie van de zender Spectrum. De serie ging in première op 13 mei 2019. Het tweede seizoen ging in première op 9 september 2020. In oktober 2020 werd de serie na twee seizoenen geannuleerd.

L.A.’s Finest seizoen 1 en 2 zijn sinds 20 maart 2023 te zien op Videoland. Ook zijn de twee seizoenen nu (nog) te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...