PAW Patrol: The Mighty Movie vanaf 6 oktober in de Nederlandse bioscoop

PAW Patrol: The Mighty Movie draait vanaf 6 oktober 2023 in de bioscoop, in de Nederlands gesproken versie. Bekijk hieronder een trailer. Het geanimeerde vervolg van het puppyteam zet zich voort in Adventure City. In deze film maakt een mystieke meteoor een noodlanding, waardoor de puppy’s buitengewone krachten krijgen en ze daarbij transformeren.

PAW Patrol: The Mighty Movie

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De MEGAPUPS! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

De stemmencast bestaat uit namen als Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Marsai Martin, Christian Convery, Ron Pardo, Lil Rel Howery, Kim Kardashian, Chris Rock, Serena Williams, Alan Kim, Brice Gonzalez, North West, Saint West, Christian Corrao, Luxton Handspiker, Nylan Parthipan, Callum Shoniker, James Marsden, Kristen Bell, Finn Lee-Epp.

De film is geregisseerd door Cal Brunker op basis van een scenario dat hij schreef samen met Bob Barlen.

De Nederlandse stemmen van PAW Patrol: The Mighty Movie worden ingesproken door Julia Tan, Edsilia Rombley, Levi van Kempen, Roué Verveer en Monica Geuze.

PAW Patrol: The Mighty Movie draait vanaf 6 oktober 2023 in de bioscoop, in de Nederlands gesproken versie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: