Waar kun je de serie Yellowstone online kijken?

Eerder was het al mogelijk om op televisie naar de serie Yellowstone te kijken via Paramount Network. Door de komst van SkyShowtime in Nederland is de serie nu ook te streamen. Seizoen 1-4 verschenen in oktober 2022 online, waarna seizoen 5 vanaf 14 november volgde. Daarnaast zijn de twee spin-off series, de prequels 1883 en 1923, ook te zien op SkyShowtime.

Yellowstone seizoen 5 rondt het populaire westerndrama af. Kevin Costner blijft de hoofdrol spelen in het laatste seizoen van de serie, waarvan nieuwe afleveringen in november 2023 zullen verschijnen. Na de laatste reeks afleveringen is de show echter voorbij, aangezien er geen Yellowstone seizoen 6 zal komen.

Hoewel het teleurstellend is voor de fans van de reeks, is het goede nieuws dat een Yellowstone 2 vervolgreeks is bevestigd. Recente berichten meldden aan dat de vervolgshow Matthew McConaughey in de hoofdrol zal hebben. Bovendien zouden er verschillende personages uit de huidige serie in voorkomen.Yellowstone kijken

Yellowstone vertelt het verhaal van John Dutton (Oscar- en Emmy-winnaar Kevin Costner), patriarch van een boerenfamilie in Montana en eigenaar van de grootste ranch in de VS. Dutton strijdt om zijn land en verdedigt zijn familie tegen gebiedsontwikkelaars en indianen in een nabijgelegen reservaat. Gezondheidsproblemen en familiegeheimen zetten de Duttons onder druk en politieke ambities en externe samenwerkingsverbanden brengen hun toekomst in gevaar.

Seizoen vijf van Academy Award®-genomineerde Taylor Sheridan bevat een veelgeprezen ensemblecast, waaronder Oscar®-winnaar Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Piper Perabo, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham en Gil Birmingham met Mo Brings Plenty, Wendy Moniz, Jen Landon en Kathryn Kelly klommen op tot vaste karakters in de serie. In het komende seizoen keert ook Josh Lucas terug als jonge John Dutton. En naast Jacki Weaver, Kylie Rogers en Kyle Red Silverstein voegen ook Kai Caster, Lainey Wilson, Lilli Kay en Dawn Olivieri zich bij de met sterren bekroonde cast.

Het scenario van Yellowstone is geschreven door Oscar®-genomineerde scenarioschrijver Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water en Sicario) en John Linson. Uitvoerende producenten zijn onder meer: John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari en Stephen Kay.

Yellowstone seizoen 1 t/m 5 is in Nederland te streamen op SkyShowtime.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...