Poster en trailer van Dumb Money film over GameStop-investeringen

Sony Pictures heeft de officiële poster vrijgegeven voor Dumb Money, het aankomende biografische komediedrama. De film staat nog steeds gepland om op 22 september in de bioscopen te verschijnen, ondanks de aanhoudende acteursstaking. Bekijk de poster hieronder.

Dumb Money trailer

Dumb Money

Dumb Money is het ultieme David vs. Goliath-verhaal, gebaseerd op het krankzinnige waargebeurde verhaal van gewone mensen die het script op Wall Street omdraaiden en rijk werden door GameStop (ja, de videogamewinkel in het winkelcentrum) om te vormen tot ’s werelds populairste bedrijf. Te midden van alles zit de gewone man Keith Gill, die het allemaal begint door zijn spaargeld in de aandelen te steken en erover te posten. Wanneer zijn sociale berichten beginnen op te blazen, doen zijn leven en de levens van iedereen die hem volgt dat ook. Terwijl een aandelentip een beweging wordt, wordt iedereen rijk – totdat de miljardairs terugvechten en beide partijen merken dat hun wereld op zijn kop staat.

Dumb Money is gebaseerd op het boek The Antisocial Network van Ben Mezrich en is geregisseerd door Craig Gillespie op basis van een scenario geschreven door Rebecca Angelo en Lauren Schuker Blum. De film heeft rollen voor Paul Dano als Keith Gill, Pete Davidson als Kevin Gill, Vincent D’Onofrio als New York Mets-eigenaar Steve Cohen, America Ferrera als Jennifer Campbell, Nick Offerman als Citadel CEO Kenneth C. Griffin, Anthony Ramos als GameStop, Sebastian Stan als Robinhood CEO Vlad Tenev, Shailene Woodley als Caroline Gill, Seth Rogen als zakenman Gabe Plotkin, Talia Ryder als Harmony, Myha’la Herrold als Riri en meer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...