Trailer voor The Boys spin-off serie Gen V

Prime Video heeft een volledige teaser trailer vrijgegeven voor Gen V, die een voorproefje geeft van de aankomende The Boys spin-off-serie.

De trailer bevat terugkerende personages zoals A-Train, Ashley Barrett en Victoria Neuman, en geeft een voorproefje van het intense en bloederige geweld waar het universum van The Boys bekend om staat. Drie afleveringen van Gen V gaan in première op 29 september, wat leidt tot wekelijkse afleveringen tot de seizoensfinale op 3 november.

Je kunt de Gen V teaser trailer hieronder bekijken.

Gen V

Gen V trailer

Gen V trailer

Gen V speelt zich af op Amerika’s enige universiteit exclusief voor jongvolwassen superhelden (gerund door Vought International). Gen V is een oneerbiedige serie met een R-rating die de levens van hormonale, competitieve Supes verkent terwijl ze hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef stellen en strijden om de beste contracten in de beste steden. Het is deels een universiteitsshow, deels Hunger Games – met het hart, de satire en de raunch van The Boys.

Gen V heeft rollen voor Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas en Marco Pigossi. Jensen Ackles bevestigde ook dat hij samen met andere castleden van The Boys gastoptredens zal hebben in de spin-off.

De reeks is uitvoerend geproduceerd door showrunners Michele Fazekas en Tara Butters. Uitvoerende producenten zijn Eric Kripke, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Zak Schwartz, Erica Rosbe, Michaela Starr en Brant Engelstein.

De serie wordt geproduceerd door Sony Pictures Television Studios en Amazon Studios, in samenwerking met Kripke Enterprises, Point Gray Pictures en Original Film. Loreli Alanís is verantwoordelijk voor Point Gray Pictures.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...