Prime Video presenteert teaser trailer voor The Power

Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende serie The Power. De emotioneel gedreven wereldwijde thriller van SISTER (Tsjernobyl) is gebaseerd op de bekroonde roman van de Britse auteur Naomi Alderman, en gaat op vrijdag 31 maart exclusief op Prime Video in première met elke vrijdag nieuwe afleveringen tot aan de seizoensfinale op 12 mei.

The Power trailer

The Power is onze wereld, op een onverwachte natuurlijke wending na. Plotseling, en zonder waarschuwing, ontwikkelen tienermeisjes de kracht om anderen te elektrocuteren. De serie toont een cast van opmerkelijke personages van Londen tot Seattle, van Nigeria tot Oost-Europa, terwijl The Power zich ontwikkelt door een tinteling in de sleutelbeenderen van tieners tot een volledige omkering van de machtsbalans in de wereld.

In de serie speelt Toni Collette de hoofdrol als burgemeester Margot Cleary-Lopez, naast John Leguizamo als Rob Lopez, Auli’i Cravalho als Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh als Tunde Ojo, Josh Charles als Daniel Dandon, Eddie Marsan als Bernie Monke, Ria Zmitrowicz als Roxy Monke, Zrinka Cvitešić als Tatiana Moskalev, Halle Bush als Allie Montgomery, en meer.

The Power komt van Amazon Studios en SISTER, met Raelle Tucker (True Blood) als showrunner.

De serie gaat op vrijdag 31 maart 2023 op Prime Video in première.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...