Race Across The World Nederland vanaf 15 maart bij RTL 4

Race Across The World Nederland is vanaf woensdag 15 maart wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL 4. De tweetallen reizen door Midden- en Zuid-Amerika: van Mexico-Stad naar Ushuaia in Vuurland, de eilandengroep onder Argentinië.

In dit gloednieuwe programma reizen vijf koppels onder leiding van Martijn Krabbé over land door Latijns-America. Bankpassen en mobiele telefoons zijn ingeleverd, er mag niet gevlogen worden en ze beschikken over een beperkt budget. De reis start in de grootste stad van het noordelijk halfrond – Mexico-City – en eindigt ruim 14.000 km verder in de zuidelijkste stad ter wereld – Ushuaia. Wat er aan het einde te winnen valt, wordt later bekend.

Race Across The World Nederland op RTL

Aan Martijn de taak om de duo’s te begeleiden tijdens hun reis van Mexico-Stad naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld. Martijn zei tegenover AD:

“Zij krijgen geen mobiele telefoon en bankpassen mee, alleen maar cashgeld. Het bedrag dat ze normaal gesproken aan hun vlucht hadden uitgegeven.”

De deelnemers in het programma dat door IDTV wordt geproduceerd, reizen door zeventien landen en kunnen, om hun budget op peil te houden, onderweg aan het werk. Martijn Krabbé zei:

“En gaan dus op in de lokale cultuur. Mooi om te zien. Het is een als reisprogramma vermomd verhaal over liefde en vriendschap in extreme situaties.”

Race Across the World is een Brits televisiewedstrijdprogramma, waarin teams van twee door een deel van de wereld racen om zo snel mogelijk hun bestemming te bereiken met een ander vervoermiddel dan een vliegtuig. Het programma werd voor het eerst uitgezonden op BBC Two.

Race Across The World Nederland is vanaf woensdag 15 maart wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...