Saw X vanaf oktober in de Nederlandse bioscoop

Lionsgate heeft de eerste officiële trailer en poster onthuld voor Saw X,  de 10e film in de Saw-franchise.

Bekijk hieronder de trailer en poster voor Saw X.

Saw X

Saw X

John Kramer (Tobin Bell) is terug. De meest huiveringwekkende film van de SAW-franchise tot nu toe verkent het onvertelde hoofdstuk van Jigsaw’s meest persoonlijke game. Tussen de gebeurtenissen van Saw (2004) en Saw II (2005) in, reist een zieke en wanhopige John naar Mexico voor een riskante en experimentele medische procedure in de hoop op een wondermiddel voor zijn kanker – alleen ontdekt hij dat de hele operatie oplichterij is om de meest kwetsbaren te bedriegen. Gewapend met een hernieuwd doel keert John terug naar zijn werk, waarbij hij de rollen van de oplichters omdraait op zijn kenmerkende viscerale manier door een reeks ingenieuze en angstaanjagende valstrikken.

Tobin Bell is wederom te zien in zijn iconische rol van John Kramer/Jigsaw. Andere castleden zijn Shawnee Smith, Synnøve Macody Lund, Steven Brand, Michael Beach, Renata Vaca, Paulette Hernandez, Joshua Okamoto en Octavio Hinojosa.

Saw begon als een korte film uit 2003, geschreven door Leigh Whannell en geregisseerd door James Wan. Whannell en Wan keerden terug om respectievelijk Saw uit 2004 te schrijven en te regisseren, een lange bewerking van hun originele korte film. Saw II kwam slechts een jaar later in de bioscopen. Er volgden nog een aantal sequels, namelijk Saw III (2006), Saw IV (2007), Saw V (2008), Saw VI (2009) en Saw 3D (2010). Saw 3D, de zevende feature-length in de franchise, werd aanvankelijk ook aangekondigd als “The Final Chapter”. Een achtste film, Jigsaw, werd uiteindelijk echter uitgebracht in 2017. De negende film kwam in de vorm van de spin-off Spiral: From the Book of Saw uit 2021. Spiral is de enige film in de serie waarin John Kramer niet fysiek te zien is.

Saw X draait vanaf 26 oktober 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...