Docuserie Depp v. Heard vanaf 16 augustus op Netflix

De trailer van Depp v Heard onthult de driedelige Netflix-docuserie, die op 16 augustus verschijnt en zich richt op de rechtszaak van Johnny Depp en Amber Heard. Deze serie, waarin voor het eerst beide getuigenissen worden vergeleken, verkent het proces dat Hollywood in vuur en vlam zette en de daaropvolgende reacties op het internet. Er verschenen al meerdere documentaires, waaronder Johnny vs Amber: The US Trial op HBO Max. Bekijk hieronder de trailer van Depp v. Heard.

Depp v Heard op Netflix

Depp v. Heard is een driedelige serie waarin de beruchte lasterzaak wordt onderzocht die de aandacht van de wereld trok. Deze serie toont voor het eerst beide getuigenissen naast elkaar en verkent dit wereldwijde media-evenement, waarbij de aard van de waarheid en de rol die het speelt in onze moderne samenleving in twijfel wordt getrokken.

Depp v. Heard behandelt het proces met als doel een neutraal overzicht te geven van wat er gebeurt als de rechtbank van de publieke opinie de realiteit begint te overschaduwen. Voor de eerste keer presenteert de driedelige serie de getuigenissen van Depp en Heard zij aan zij, met behulp van 200 uur aan live gestreamde verslaggeving over rechtszaken van het reguliere nieuws en burgercommentatoren op TikTok en Twitter. Uiteindelijk ondervraagt ​​Depp v. Heard de rol die sociale media speelden in het proces, en roept het provocerende, ongemakkelijke vragen op over hoe de gesprekken die buiten de rechtszaal plaatsvonden, de uitkomst mogelijk hebben beïnvloed.

De reeks werd gemaakt door Emma Cooper, die meerdere docu’s van Louis Theroux regisseerde en eerder de Marilyn Monroe-docu The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes maakte voor Netflix.

Depp v. Heard verschijnt 16 augustus op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: