Scream 6 vanaf 9 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop

Paramount Pictures heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor Scream 6, het volgende deel van de langlopende slasher-franchise. Het vervolg staat gepland om op 9 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te verschijnen. Bekijk de poster hieronder.

De nieuwe Scream 6 poster is geïnspireerd op de metrokaart van New York City en biedt een gids voor de Ghostface-moordenaars van de franchise, zoals Billy Loomis en Amber Freeman, samen met voormalige slachtoffers zoals Randy Meeks en Dewey Riley. Zoals te zien is in de eerder uitgebrachte trailer, is de metro een van de plaatsen waar de nieuwe Ghostface de overlevenden van het laatste vervolg zal kwellen: Sam, Tara, Mindy en Chad.

Scream 6

Scream 6

Scream 6

Na de laatste Ghostface-moorden laten de vier overlevenden Woodsboro achter zich en beginnen aan een nieuw hoofdstuk. In Scream VI keren Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Jenna Ortega, Hayden Panettiere en Courteney Cox terug voor hun rol in de succesvolle franchise. Verder met Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra en Samara Weaving.

In Scream 6 keren de regisseurs van de film Scream uit 2022 terug. Radio Silence’s Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett stappen na het succes van de vijfde film weer in de franchise.

Scream VI draait vanaf 9 maart 2023 alleen in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...