SEAL TEAM seizoen 3 vanaf 24 september op Veronica

SEAL Team seizoen 3 is vanaf 24 september te zien op Veronica. Bekijk hieronder een trailer. Jason Hayes leidt het team op een missie in Servië om een organisatie op te sporen die gerelateerd is aan verschillende bomaanslagen op Amerikaanse militaire buitenposten.

SEAL TEAM seizoen 3

Falen is geen optie voor de Navy SEALs, ’s werelds meest elite ‘specials ops’ troepen. Deze onverschrokken krijgers ondergaan riskante missies, die bijna onmogelijk lijken. Wanneer ze terug naar huis keren, krijgen ze met hele andere soorten problemen te maken. Geheimen bewaren, op ieder moment opgeroepen kunnen worden en de kennis dat ieder van hen kan sterven heeft een groot effect op de soldaten en op hun families. Hun onbreekbare eed en hun liefde voor het vaderland houdt de mannen op de been.

Seal Team is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount+ en gemaakt door Benjamin Cavell. Het ging in première op 27 september 2017. Op 9 mei 2019 verlengde CBS de serie voor een derde seizoen, dat in première ging op 2 oktober 2019. In mei 2020 werd de serie verlengd voor een vierde seizoen, dat in première ging op 2 december 2020. In mei 2021 werd aangekondigd dat de serie voor een vijfde seizoen werd verlengd en naar Paramount + zou verhuizen. Het vijfde seizoen ging in première op 10 oktober 2021. In februari 2022 werd de serie verlengd voor een zesde seizoen, dat in première ging op 18 september 2022. In januari 2023 werd de serie verlengd voor een zevende seizoen

De hoofdrollen worden gespeeld door David Boreanaz, Max Thieriot, Jessica Paré, Neil Brown Jr., AJ Buckley en Toni Trucks.

Seal Team seizoen 3 is vanaf 24 september om 21.55 uur te zien op Veronica.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...