De Verraders Halloween vanaf 30 september op Videoland

Vanaf 30 september start De Verraders Halloween. Dit seizoen wordt griezeliger dan ooit!  Bekijk hieronder een trailer.

De Verraders is een spelprogramma waarin een groep mensen een aantal dagen lang strijdt om een stapel zilverstaven. Onder hen zijn enkele verraders die ‘s nachts iemand kunnen ‘vermoorden’, die persoon moet het spel direct verlaten. Aan de overige spelers, de getrouwen, de taak om de verraders te ontmaskeren.

In de Halloween-editie van De Verraders zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Dertien BN’ers gaan tot het uiterste in dit bloedstollende, psychologische spel waarbij de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade. Onder leiding van oud-deelnemer Frank Evenblij duiken de BN’ers in een avontuur vol list, bedrog en manipulatie. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

De Verraders Halloween deelnemers

In het spel De Verraders spelen 18 BN’ers om een pot met 50 kilo zilver. Drie van hen zijn verraders en de overige 15 spelers, de Getrouwen, moeten hen zien te ontmaskeren. En daar is haast bij, want de verraders vermoorden iedere nacht een getrouwe. Elke avond mag de groep als geheel iemand verbannen die ze niet (meer) vertrouwen. Lukt het de Getrouwen om de Verraders eruit te werken voor het spel is afgelopen?

De deelnemers van De Verraders Halloween 2023 zijn Monica Geuze, Katja Schuurman, Fajah Lourens, Guido Weijers, Jayjay Boske, Bente Fokkens, Bertie Steur, André Dongelmans, Eva Korenman, Bokoesam, Pepijn Lanen, Tim den Besten en Rob Goossens.

De Verraders 

De Verraders is een Nederlands televisieprogramma dat op 13 maart 2021 voor het eerst werd uitgezonden op RTL 4 en wordt gepresenteerd door Tijl Beckand. Het wordt geproduceerd door het mediabedrijf IDTV.

In oktober 2022 verscheen het eerste seizoen van De Verraders Halloween exclusief op Videoland, dit seizoen werd gepresenteerd door Frank Evenblij. Deze Halloween-editie wordt tevens in oktober 2023 uitgezonden op Videoland.

Het derde televisieseizoen, waarvan de eerste aflevering op 3 maart 2023 was te zien, is in Frankrijk opgenomen. Het was de bedoeling dat er al eerder opnames in het buitenland zouden plaatsvinden – in Schotland, Frankrijk of Spanje – maar vanwege de coronapandemie die in 2020 uitbrak, werden de eerste twee seizoenen in Nederland opgenomen.

Vanaf 30 september start De Verraders Halloween. De eerste aflevering is te zien op RTL4, de overige afleveringen zijn vervolgens te streamen bij Videoland.

Afbeelding via Videoland / RTL 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...