Sex Education seizoen 4 vanaf 21 september op Netflix | Bekijk de trailer

Netflix geeft de officiële trailer vrij voor Sex Education seizoen 4. Het wordt een laatste seizoen vol nieuwe seksuele ervaringen, persoonlijke groei, liefde, een lach en een traan, vriendschap, meer van Erics fantastische outfits, Aimee’s artistieke kunsten, Dr. Milburn pakt de draad weer op en heeft een nieuwe baas (gespeeld door Hannah Gadsby), Adam werkt op een boerderij(?) en als klap op de vuurpijl… keert Maeve terug naar Moordale voor een echte eerste date met Otis.

Dit seizoen markeert het laatste hoogtepunt voor de Moordale-bende, die sinds 2019 op ons scherm te zien zijn. Dus leg die tissues maar klaar, want het is tijd om afscheid te nemen met acht nieuwe afleveringen, waaronder een seizoensfinale van maar liefst 83 minuten.

Sex Education seizoen 4 trailer

Na de sluiting van Moordale Secondary staan Otis en Eric voor een nieuwe uitdaging – hun eerste dag op Cavendish Sixth Form College. Otis is nerveus over het opzetten van zijn nieuwe kliniek en Eric wil niet weer de loser van de school worden. Maar voor alle studenten van Moordale is Cavendish een cultuurschok – ze dachten dat ze al vooruitstrevend waren, maar deze universiteit blijkt heel anders in elkaar te zitten

Er is dagelijks yoga in de gemeenschappelijke tuin, duurzaamheid is een vibe en een groep studenten is populair omdat ze… aardig zijn?! Viv is helemaal weg van de studentikoze, niet-competitieve werkwijze van de universiteit, terwijl Jackson nog steeds moeite heeft om over Cal heen te komen. Aimee probeert iets nieuws en neemt les in kunst terwijl Adam worstelt met de vraag of de universiteit wel iets voor hem is. Maeve leeft in de VS haar droom op de prestigieuze Wallace University, waar ze les krijgt van schrijver Thomas Molloy. Otis mist haar, maar probeert zich te focussen op het feit dat hij thuis niet het enige kind is en ook niet de enige therapeut op de campus van Cavendish.

Asa Butterfield kruipt weer in de rol van Otis Milburn, naast acteurs als Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar en Daniel Ings.

Het laatste seizoen wordt aangevuld met Emmy-bekroonde acteur Dan Levy, Thaddea Graham, Lisa McGrillis, Marie Reuther, Jodie Turner Smith, Eshaan Akbar en nieuwkomers Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean en Imani Yahshua.

Sex Education seizoen 4 is vanaf 21 september exclusief te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: