Wanneer verschijnt Married At First Sight: Match or Mistake seizoen 2 op Videoland?

Wanneer verschijnt Married At First Sight: Match or Mistake seizoen 2 op Videoland? Noteer 19 september 2023 maar alvast in je agenda, want op die datum gaat het tweede seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake van start bij Videoland. Dat heeft de streamingdienst bekendgemaakt. Bekijk hieronder een trailer.

Trouwen met iemand die je niet kent… Tijdens de spannende ceremonies moeten de koppels kleur bekennen; gaan ze door met het experiment of is er geen sprankje liefde meer aanwezig? En dit seizoen mogen ze zich ook over elkaar uitspreken: zijn de andere koppels een match of een mistake?

In het tweede seizoen van Married At First Sight: Match or Mistake nemen single mannen en vrouwen de stap om te trouwen met iemand die ze nog nooit hebben ontmoet. De wens naar de liefde van het leven zorgt ervoor dat ze deze sprong in het diepe wagen en een rollercoaster vol emoties tegemoet gaan. De groepsdynamiek speelt een belangrijke rol in dit grote avontuur. Tijdens de spannende ceremonies moeten de koppels kleur bekennen; gaan ze door met het experiment of is er geen sprankje liefde meer aanwezig? En dit seizoen mogen ze zich ook over elkaar uitspreken: zijn de andere koppels een match of een mistake? Vanaf de allereerste dag zijn gedragsbioloog Patrick, seksuoloog Steven en relatiecoach Marianne betrokken bij het liefdesexperiment van de deelnemers.

Married at First Sight is een televisieprogramma dat in meerdere landen wordt uitgezonden. Van origine is het een Deens programma; Gift Ved Første Blik. De Nederlandse versie wordt geproduceerd door ITV Studios en wordt uitgezonden door RTL 4. De presentatie was van 2016 tot 2019 in handen van Peter van der Vorst. Hij werd begin 2020 opgevolgd door Carlo Boszhard.

De variant Match or Mistake is wat spannender dan de originele reeks. Nadat de deelnemers elkaar het ja-woord geven aan een onbekende, vertrekken ze gelijk op huwelijksreis. Deze reis legt het pasgetrouwde koppel niet alleen af… De andere pasgetrouwden stellen gaan ook mee. Blijven de pasgetrouwde koppels samen of ontdekken ze iemand anders tijdens de reis?

Married At First Sight Match or Mistake seizoen 2 is vanaf 19 september 2023 te zien bij Videoland. Elke dinsdag en woensdag zijn nieuwe afleveringen te streamen bij Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter