Shazam 2 – Fury of the Gods vanaf 23 mei op HBO Max Nederland

David F.Sandberg’s Shazam 2 Fury of the Gods is vanaf 23 mei 2023 te zien op HBO Max Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

Shazam Fury of the Gods HBO MAX Nederland

Klik hier voor een abonnement op HBO Max met korting en kijk nu naar jouw favoriete films en series!

Shazam 2 – Fury of the Gods op HBO Max Nederland

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord Shazam! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

Shazam! Fury of the Gods ziet de terugkeer van Asher Angel en Zachary Levi in hun respectievelijke rollen als Billy Batson en Shazam. Ze worden vergezeld door de meeste hoofdcast van de eerste film, waaronder Jack Dylan Grazer en Adam Brody als Freddy; Faithe Herman en Meagan Good als Darla; Ian Chen en Ross Bulter als Eugene; Grace Fulton als Maria; Jovan Arman en D.J. Cotrona als Pedro; Marta Milans en Cooper Andrews.

Na het verslaan van Sivana en de zeven hoofdzonden in de film uit 2019, zal de familie Shazam het in het vervolg opnemen tegen veel gevaarlijkere bedreigingen, met de introducties van de dochters van Atlas, Hespera en Kalypso, die zullen worden gespeeld door Oscar winnaar Helen Mirren en actrice Lucy Liu. West Side Story-ster Rachel Zegler is gecast voor een niet nader genoemde hoofdrol.

Shazam! Fury of the Gods is wederom geregisseerd door David F.Sandberg (Annabelle: Creation) op basis van een scenario geschreven door de terugkerende schrijver Henry Gayden. Het wordt geproduceerd door Peter Safran.

Afbeelding via Warner Bros. Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...