Komt er een Big Sky seizoen 4?

Komt er een Big Sky seizoen 4? Helaas hebben we slecht nieuws. ABC heeft de serie namelijk officieel gecanceld, waardoor de kans op een vierde seizoen komt te vervallen. Het is nog onduidelijk of co-studio A+E Studios een nieuw thuis gaat zoeken voor de reeks.

Big Sky was een hit toen het in november 2020 in première ging. De beoordelingen voor de seizoenen zijn aanzienlijk gedaald sinds het hoogvliegende eerste seizoen. Dit jaar kreeg de serie een van de laagste waarderingen toen de show 13 afleveringen uitzond tegen 18 voor elk van de eerste twee seizoenen. Dat, in combinatie met de uitdagende begroting voor een dramaserie in zijn vierde seizoen en geruchten over oplopende spanningen, was een vernieuwing van de dramaserie onwaarschijnlijk.

Big Sky seizoen 4

Big Sky is een thriller over privédetectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Cody Hoyt (Ryan Phillippe) die hun krachten bundelen met Cody’s vervreemde vrouw en ex-agent Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) om te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

In het derde seizoen handhaven privédetective Cassie Dewell (Bunbury), ondersheriff Jenny Hoyt (Winnick) en de pas benoemde sheriff Beau Arlen (Ackles) met hun onderzoeksvaardigheden de orde in Helena, Montana. Het trio staat voor een formidabel mysterie wanneer een lokale tocht in het binnenland onder leiding van de charismatische outfitter Sunny Barnes (McEntire) verkeerd afloopt. Geen enkele kampeerder is te vertrouwen en het gevaar loert rond elke grillige rots en knoestige boom.

De misdaaddrama-thriller is gebaseerd op The Highway boekenserie van CJ Box en ontwikkeld door David E. Kelley. Het eerste en tweede seizoen van Big Sky werd met gemengde recensies ontvangen van kijkers. In september 2021 werd het tweede seizoen van deze misdaaddrama uitgezonden.

De cast bestaat uit namen als Katheryn Winnick, Kylie Bunbury, Dedee Pfeiffer, Jensen Ackles, Jamie-Lynn Sigler, Reba McEntire en J. Anthony Pena. Angelique Cabral, Rex Linn, Rosanna Arquette, Michael Malarkey, Luke Mitchell, Seth Gabel, Henry Ian Cusick, Anirudh Pisharody en Madalyn Horcher.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...