Sitcom serie Ghosts vanaf 21 augustus te kijken bij Comedy Central

Vanaf 21 augustus kun je elke maandag om 21:00 uur naar een nieuwe aflevering van de serie Ghosts kijken. Comedy Central zendt het eerste en tweede seizoen van de serie Ghosts uit. Bekijk hieronder een trailer.

Serie Ghosts kijken

Samantha, een vrolijke freelance journalist, en Jay, een opkomende chef uit de stad, slaan alle waarschuwingen in de wind en besluiten een vervallen landhuis, die ze hebben geërfd, te transformeren in een bed and breakfast. Ze worden onaangenaam verrast, wanneer ze erachter komen dat het wordt bewoond door de overleden oud-bewoners. De spoken zijn nerveus voor alle commotie die een verbouwing brengt en dat is nog niks vergeleken, wanneer ze ontdekken dat Samantha de eerste levende persoon is die hen kan horen en zien.

In deze serie spelen onder andere Rose McIver, Utkarsh Ambudkar, Brandon Scott Jones, Danielle Pinnock, Richie Moriarty, Asher Grodman, Sheila Carrasco, Devan Chandler Long, Rebecca Wisocky, Román Zaragoza.

De remake werd ontwikkeld door Joe Wiseman en Joe Port, bekend van onder meer New Girl en The Crazy Ones. De Amerikaanse serie ging in première op 7 oktober 2021. In januari 2022 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen dat in première ging op 29 september 2022. In januari 2023 werd de serie verlengd voor Ghosts een seizoen 3.

De serie Ghosts is vanaf 21 augustus 2023 te zien op Comedy Central en is te streamen op Ziggo on Demand.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...