Skymed te zien op Skyshowtime Nederland

De serie Skymed is in Nederland te zien op Skyshowtime. Verpleegster Hayley Roberts gaat werken bij een team van verpleegsters en piloten die in het ruige landschap van Manitoba in Canada risicovolle, medische operaties uitvoeren om levens te redden. Bekijk hieronder een trailer.

Skymed op Skyshowtime

Op 20.000 voet in de lucht ervaren ontluikende verpleegsters en piloten die met luchtambulances vliegen in het afgelegen Noord-Canada triomfen, liefdesverdriet en beproevingen. Ze zitten allemaal boven hun hoofd, en alleen, met niemand om op te vertrouwen behalve elkaar.

De hoofdrollen worden gespeeld door Natasha Calis, Morgan Holmstrom, Praneet Akilla, Aason Nadjiwan, Mercedes Morris, Thomas Elms, Kheon Clarke, Rebecca Kwan, Braeden Clarke, Emilia McCarthy, Patrick Kwok-Choon, Jeff Teravainen, Aaron Ashmore.

Skymed is een Canadese medische dramaserie van de zender Paramount+.

De serie is bedacht door Julie Puckrin en geïnspireerd door haar zus en zwager die elkaar ontmoetten tijdens het vliegen met luchtambulances. De serie ging in première op 10 juli 2022.

Afbeelding via Paramount+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...