SkyShowtime introduceert abonnement met advertenties in Nederland

Vandaag heeft SkyShowtime Nederland de introductie van een nieuw abonnement aangekondigd met reclame. Vanaf 23 april kunnen abonnees kiezen voor het nieuwe abonnementsplan Standaard met reclame. Dit abonnement wordt aangeboden naast het bestaande abonnement, dat voortaan Standaard plus zal heten. Met Standaard met reclame krijgen kijkers advertenties te zien, terwijl Standaard plus reclamevrij blijft. Standaard met reclame biedt klanten een nog betaalbaardere entertainmentoptie voor het hele gezin en omvat alle blockbusters, nieuwe en exclusieve series en lokale originele programma’s van SkyShowtime tegen een scherpe prijs.

SkyShowtime is daarmee de eerste streamingdienst in Nederland die een abonnement aanbieden waarin kijkers ook advertenties krijgen te zien. Netflix voert al zo’n anderhalf jaar een advertentiemodel waarin de kijker een paar minuten per uur video-reclame krijgt te zien, maar dit is nog beperkt tot negen markten: Verenigde Staten, Canada, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australië, Japan en Brazilië.SkyShowtime abonnement met reclame

Het nieuwe Standaard met reclame-abonnement wordt geïntroduceerd in alle 20+ markten van SkyShowtime, waaronder Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Finland,  Hongarije, Kosovo, Kroatië, Montenegro, Nederland, Noord – Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.

Hiermee is SkyShowtime de eerste grote streamingdienst die in alle markten een abonnement met advertenties lanceert. SkyShowtime – CEO Monty Sarhan zei:

“Bij SkyShowtime is het altijd onze missie geweest om geweldig entertainment te bieden voor een geweldige prijs. We blijven investeren in het aanbieden van de beste Hollywood – titels en meeslepende lokale content in onze markten. Met de lancering van ons nie uwe abonnement met advertenties biedt SkyShowtime klanten een nog betaalbaardere entertainmentoptie voor het hele gezin, waarmee het een van de meest voordelige diensten op de markt blijft. Ons Standaard met reclame – abonnement biedt hetzelfde blockbusterentertainment als ons Standaard p lus – abonnement voor een aantrekkelijke prijs. We kijken ernaar uit om consumenten in al onze markten meer keuze en geweldige prijzen te bieden.”

Als de thuisbasis van nieuwe bioscoopreleases van zowel Paramount Pictures als Universal Pictures, zullen er nog meer grote films op SkyShowtime in première gaan. SkyShowtime is hard op weg om 50% van de Hollywood kaskrakers op het platform aan te bieden. Een kleine greep uit de blockbusters die reeds of binnenkort te zien zijn op het platform: Asteroid City van Wes Anderson, Mission: Impossible – Dead Reckoning, Golden Globe- winnaar Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie en Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Enkele nieuwe, exclusieve en originele titels die in 2024 op SkyShowtime uitkomen zijn: A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (S2), Knuckles, Lawmen: Bass Reeves, Mary & George,  Sexy Beast, Star Trek: Discovery (S1 – 5), Ted, The Curse, The Family Stallone (S2), The Tattooist of Auschwitz en Veronika.

SkyShowtime blijft investeren in zijn lokale aanbod. In 2024 krijgen leden toegang tot een nog grotere catalogus van lokale series en films in Denemarken, Finland, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden en Roemenië. Duizenden uren entertainment van topkwaliteit voor het hele gezin: abonnees van SkyShowtime krijgen toegang tot nieuwe en exclusieve series, Originals, bekroonde films, content voor kinderen en gezinnen en een selectie aan iconische titels en boxsets van Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios en Peacock, die allemaal op één plek te bekijken zijn.

Welke SkyShowtime abonnementen zijn er?

De SkyShowtime – abonnementen Standaard met reclame ( € 5,99 per maand) en Standaard plus ( € 8,99 per maand) zijn vanaf 23 april beschikbaar voor klanten via de SkyShowtime – app voor Apple iOS, tvOS, Android – apparaten, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung en via de website.

  • ​Standaard (tot en met 22 april 2024) = € 6,99
  • Standaard plus (vanaf 23 april) = € 8,99
  • Standaard met reclame (vanaf 23 april) = € 5,99
  • Jaarabonnement Standaard met reclame (vanaf 23 april) = € 46,99
  • Jaarabonnement Standaard plus (vanaf 23 april) = € 70,99

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...