The Good Doctor seizoen 7 vanaf 20 maart te zien bij Videoland

The Good Doctor seizoen 7 is vanaf 20 maart 2024 in Nederland te zien op Videoland. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering. In Amerika start het laatste seizoen al op 20 februari.

Het medische drama, dat in 2017 debuteerde, heeft in de hoofdrol Freddie Highmore als Dr. Shaun Murphy, een jonge autistische chirurg met het savantsyndroom en werkt op de chirurgische afdeling van het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital.


The Good Doctor seizoen 7 op Videoland

Dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme en savantsyndroom, heeft onvermoeibaar gewerkt om zijn collega’s te bewijzen dat zijn buitengewone medische gaven levens kunnen redden. Tijdens het plannen van een bruiloft, moet Shaun in seizoen 5 door meer onzekerheden navigeren terwijl er een grote veranderingen komen in St. Bonaventure. Ondertussen moet de rest van het team ook navigeren door de complexiteit van hun eigen veranderende relaties.

Terwijl de finale van seizoen 5 de bruiloft van Shaun en Lea bevatte, eindigde het ook met een grote cliffhanger toen Dalisay Villanueva en Dr. Audrey Lim werden aangevallen door Villanueva’s gewelddadige ex. Wat er zal gebeuren met deze twee, is een van de grote vragen voor seizoen 6.

In de hoofdrollen zien we Golden Globe-genomineerde Freddie Highmore, Richard Schiff, Paige Spara, Will Yun Lee, Fiona Gubelmann, Christina Chang, Bria Samoné Henderson.

The Good Doctor werd bedacht door David Shore, bekend van de ziekenhuisserie House.

The Good Doctor seizoen 7 kijken in Nederland

The Good Doctor seizoen 1 t/m 6 zijn al te zien op Videoland, Disney+ en Amazon Prime Video. The Good Doctor seizoen 7 is vanaf 20 maart 2024 in Nederland te zien op Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...