Sofia Vergara als drugskoningin in serie Griselda op Netflix

In de nieuwe serie Griselda zien we Sofía Vergara, geïnspireerd door Griselda Blanco, als een vrouw die zichzelf heeft opgewerkt tot ‘de Godmother’ van de onderwereld. Griselda was een belangrijke speler in het Medellin Cartel, een criminele organisatie die werd geleid door Pablo Escobar. Griselda zelf was degene die cocaïnesmokkel introduceerde aan Escobar. Bekijk hieronder de trailer! Griselda is vanaf 25 januari 2024 wereldwijd te zien op Netflix!

Griselda serie op Netflix 

Griselda serie op Netflix 

Een miniserie geïnspireerd op de slimme en ambitieuze Colombiaanse zakenvrouw Griselda Blanco die een van de meest winstgevende kartels in de geschiedenis oprichtte.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sofía Vergara, Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann, Christian Tappan, Diego Trujillo, Paulina Davila, Gabriel Sloyer, Juliana Aiden Martinez, Martin Rodriguez en Jose Zuniga.

Ingrid Escajeda is de schrijver, showrunner en uitvoerend producent van de show. Naast haar behoren ook Luis Balaguer, Doug Miro, Andrés Baiz en Carlo Bernard tot de uitvoerende producenten. Verder heeft Andrés Baiz deze miniserie geregisseerd – alle acht afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: