Somebody I Used To Know vanaf 10 februari op Prime Video

Prime Video presenteert de officiële trailer voor de film Somebody I Used To Know. Bekijk deze hieronder. De film is vanaf 10 februari 2023 te zien op Prime Video.

Tijdens een reis naar haar geboorteplaats herenigt workaholic Ally zich met haar ex-vriend Sean, waardoor ze haar levenskeuzes in twijfel trekt. Dit gevoel wordt nog verergerd wanneer ze Cassidy ontmoet, een jongere vrouw die haar doet denken aan de persoon die ze vroeger was.

Somebody I Used To Know

Somebody I Used To Know

Workaholic Ally (Alison Brie) wordt op haar werk als TV producent geconfronteerd met een grote professionele tegenslag die haar doet vluchten naar haar oude woonplaats. Hier loopt ze haar eerste liefde Sean (Jay Ellis) tegen het lijf, aan wie zij nog veel oude herinneringen heeft. Hierdoor begint ze de persoon die ze is geworden in twijfel te trekken. Het wordt alleen maar verwarrender als ze ontdekt dat Sean gaat trouwen met Cassidy (Kiersey Clemons), wiens zelfvertrouwen en creatieve gedrag Ally doen denken aan wie ze vroeger was. Somebody I Used To Know is een onconventioneel liefdesverhaal over drie mensen die elkaar onverwacht helpen te herontdekken wie ze werkelijk zijn, waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan.

De film is geregisseerd door Dave Franco en geschreven door Dave Franco & Alison Brie.

Er zijn hoofdrollen voor Alison Brie, Jay Ellis, Kiersey Clemons, Haley Joel Osment, Danny Pudi, Julie Hagerty & Amy Sedaris.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...