De film Bed Rest vanaf 16 februari in de bioscoop

Vanaf 16 februari 2023 draait de beklemmende horror film Bed Rest in de Nederlandse bioscoop. Voor haar debuutfilm haalde Lori Evans Taylor inspiratie uit het claustrofobische gevoel dat je kunt ervaren als je hoogzwanger bent. De hoofdrol wordt gespeeld door Melissa Barrera (In The Heights, Scream). Bekijk hieronder de trailer voor Bed Rest.

Bed Rest film

De zwangere Julie Rivers en haar man verhuizen naar een nieuwe woning, waar ze uitkijken naar de komst van hun baby. Als Julie door complicaties tijdens de zwangerschap moet rusten en aan bed gekluisterd raakt, slaat de eentonigheid toe: alle dagen lijken op elkaar. Dan beginnen er zich onverklaarbare dingen voor te doen…. Is het nieuwe huis behekst, of verliest Julie langzaamaan haar verstand?

Bed Rest is de debuutfilm van regisseur Lori Evans Taylor, waarvoor ze ook het script schreef. Melissa Barrera (In The Heights, Scream) neemt de hoofdrol voor haar rekening. Andere rollen zijn er voor Guy Burnet, Kristen Harris, Erik Athavale, Edie Inksetter, Kristen Sawatzky, Paul Essiembr.

Bed Rest draait vanaf 16 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...