Soof 3 is 24 december te zien op RTL 4

Soof 3 gaat volgende maand in première op televisie. De derde film in de reeks is donderdag 24 december te zien op RTL 4. Voor de állerlaatste keer kruipt Lies Visschedijk in de huid van Soof. Bekijk hieronder de officiële trailer van Soof 3!

Soof 3 op RTL 4

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, De Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Wanneer ze slecht nieuws krijgt, komt Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Na twee succesvolle films keren Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent Schoemaker, Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn terug in hun rollen. Roos Dickmann, Elise Schaap, Eva Laurenssen en Sarah Janneh spelen na intrede gemaakt te hebben in de serie ook mee in de derde film. En Teun Stokkel, Rick Paul van Mulligen, Noortje Herlaar en de Engelse acteur Manpreet Bachu zijn aan de cast zijn toegevoegd.

De komedie van regisseuse Anne de Clercq is geïnspireerd door de columns van Sylvia Witteman en werd geschreven door Anne de Clercq, Eddy Terstall, Luuk van Bemmelen.

Soof kijken

De eerste twee Soof films zijn te kijken op Netflix. De drie Soof-films en de Soof-serie (twee seizoenen) zijn nu te zien op Videoland.

Soof 3 is 24 december te zien op RTL 4.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...