Britse misdaadserie The Good Ship Murder vanaf december op Star (voorheen Fox)

De Britse misdaadserie The Good Ship Murder gaat in decemver van start op Star Channel (voorheen bekend als Fox). Vanaf maandag 11 december zie je elke week een dubbele aflevering

Voormalig politiedetective Jack Grayling, die nu zijn droom najaagt om cabaretier te worden op een luxe cruiseschip in de Middellandse Zee, onderzoekt een reeks moorden aan boord met de hulp van eerste stuurman Kate Woods.

The Good Ship Murder

The Good Ship Murder is een Britse misdaaddramaserie, gemaakt door Paul Matthew Thompson en Mike Benson, die zich afspeelt op een luxe cruiseschip in de Middellandse Zee. Het volgt een gepensioneerde detective die cabaretier is geworden en die moorden aan boord oplost. De serie werd op 13 oktober 2023 uitgezonden op Channel 5.

De reeks speelt zich af aan boord van een luxe cruiseschip dat door ieders favoriete mediterrane vakantiebestemmingen toert, bruisend van intriges, rivaliteit, glamour, geld en klasseverschillen – maar de nieuwe cabaretier, ex-detective Jack Grayling, ontdekt al snel dat er ook meer sinistere elementen onder het oppervlak zitten.

Tijdens een cruise vanuit Southampton ontmoet Jack de pas gepromoveerde eerste officier, Kate Woods. Ze is fel en ambitieus, een vrouw in een mannenwereld die nog veel te bewijzen heeft. Nadat een passagier vermoord wordt aangetroffen in hun eerste aanloophaven, komt Kate’s droom van haar eigen bevel in gevaar en wordt Jack teruggeworpen in zijn vroegere leven als detective. Wat volgt is een golf van moordmysteries, elk tegen de achtergrond van een andere adembenemende kustbestemming waar het schip voor anker is gegaan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Catherine Tyldesley, Shayne Ward, Claire Sweeney, Geoffrey Breton, Zak Douglas, Vincent Paul Ebrahim.

De Britse misdaadserie The Good Ship Murder is vanaf 11 december 2023 te zien op Star.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter