Spaanse serie Hasta el Cielo (Sky High) vanaf 17 maart op Netflix

De Spaanse misdaadserie Hasta el Cielo, ook wel bekend als Sky High, is vanaf 17 maart 2023 te zien op Netflix. In 2020 verscheen de gelijknamige Spaanse film op Netflix en deze wordt nu omgetoverd tot een serie. Als Ángel, een monteur uit een Madrileense buitenwijk, valt voor Estrella, raakt hij betrokken bij een reeks overvallen en wordt hij doelwit van een gedreven detective. Bekijk hieronder een trailer.

Hasta el Cielo

De serie gaat over Sole, de echtgenote van meesterdief Ángel. Ze krijgt midden in de nacht te horen dat haar man is overleden, waardoor ze plots achterblijft als alleenstaande moeder. Ze heeft de optie om weer terug te gaan naar het mentorschap van haar vader Rogelio, een Madrileense crimineel die handelt in gestolen waren, maar besluit tot diens ongenoegen zelf de dievenbende te gaan leiden.

In 2020 verscheen namelijk de gelijknamige film op Netflix. Daniel Calparsoro regisseerde eerder de film en is nu ook betrokken bij de serie. Jorge Guerricaechevarría schreef het script.

De cast bestaat uit namen als Asia Ortega, Álvaro Rico, Luis Tosar en Richard Holmes.

De achtdelige serie Hasta el Cielo is vanaf 17 maart 2023 te zien op Netflix

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...