Special Forces VIPS seizoen 3 vanaf 16 april op Videoland

Special Forces VIPS seizoen 3 is vanaf zondag 16 april 2023 exclusief te zien bij Videoland. De bekende adventure realityserie is terug met een gloednieuwe mix van bekende én onbekende Nederlanders. Maar liefst veertien rekruten worden gedwongen hun grenzen mijlenver te verleggen. Ze doen mee aan de zwaarste training van Nederland en ondergaan hun grootste angsten. Onder leiding van oud Special Forces Operators Erik Wegewijs, Sander Aarts, Bas Kremer en Mitchell Ossebaar zijn de omstandigheden in het ijskoude Bulgarije zwaarder dan ooit. Een schouder om op uit te huilen is er beslist niet, terwijl ze hun grenzen mijlenver verleggen en zichzelf op allerlei manieren tegenkomen. Hoe ver durven ze te gaan? En wie overwint zichzelf?

Special Forces VIPS seizoen 3

De Special Forces van Nederland worden gevormd door het Korps Commandotroepen (KCT) en een maritieme component bestaande uit Maritime Special Operation Forces (MARSOF). Special Forces staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag gereed voor operationele inzet, waar dan ook ter wereld. Special Forces Operators zijn individuele teamplayers. Ze kunnen zowel in groepsverband als individueel opereren. Het personeel is speciaal geselecteerd en op uniek wijze opgeleid en gevormd. Ze zijn fysiek fit, mentaal veerkrachtig en adaptief in iedere situatie. Andere kenmerken zijn gehardheid, gevechtsbereidheid en kameraadschap.

Special Forces VIPS seizoen 3 deelnemers

Bekend of onbekend, tijdens het programma zijn kandidaten slèchts een nummer en is iedereen gelijk aan elkaar.

 • Nummer 1: Danny Bogers (vrachtwagenchauffeur) is 42 jaar en loopt in zijn vrije tijd vaak obstacle runs en is werkzaam als vrachtwagenchauffeur. Fysiek is hij heel sterk, maar op mentaal vlak wil hij nog het hoogst haalbare bereiken en zijn geduld testen.
 • Nummer 2: Lotte van Zijl (accountmanager) is 29 jaar en accountmanager van beroep. Ze is een fanatieke streber en heeft een kickboks-wedstrijd gevochten en een bergmarathon gelopen. Ondanks deze grote overwinningen is nummer twee niet snel tevreden en wil altijd meer.
 • Nummer 3: Raffaëla Paton (zangeres) is een 40-jarige zangeres en brak in 2006 door toen zij de derde editie van ‘Idols’ won. Ze is zowel fysiek als mentaal sterker dan ooit en wil tijdens deze ultieme test laten zien dat opgeven geen optie is.
 • Nummer 4: Fabrizio Tzinaridis (tv-persoonlijkheid) is een 29-jarige, Belgische televisie-persoonlijkheid en bekend van meerdere reality-programma’s. Deze eigenaar van een tattooshop wil zichzelf uitdagen en hoopt tijdens dit programma te groeien op persoonlijk vlak.
 • Nummer 5: Thijs van Leeuwen (sportcoach) is 28 jaar houdt er van om zijn grenzen te verleggen. Vroeger wilde hij altijd al het leger in, maar de lange tijd weg van huis leek hem moeilijk. Het is al een tijd geleden dat hij uit zijn comfortzone is gestapt en hij is meer dan klaar voor een extreem avontuur.
 • Nummer 6: Koen Pieter van Dijk (realityster) is 30 jaar en een presentator en reality-ster. Tijdens dit programma gaat hij volledig uit zijn comfortzone en levert hij alle vorm van luxe in. Hij wil tijdens de beproevingen zijn grenzen opzoeken en vinden.
 • Nummer 7: Anouk Maas (actrice) is een 36-jarige actrice van beroep en houdt haar leven in balans door yogalessen te geven. Door haar werk als actrice kan ze zich goed aanpassen aan een groep en dit werkt in haar voordeel tijdens dit avontuur.
 • Nummer 8: Denzel Hajema (model) is model en contentmaker en met zijn 23 jaar de jongste van de groep. Hij vreest voor kou en vindt het moeilijk om de leiding te nemen in een groep. Deze ultieme uitdaging zou hem een stap verder kunnen brengen.
 • Nummer 9: Levi Rigters (kickbokser) is een 26-jarige, professioneel kickbokser en staat onder contract bij de kickboksbond Glory. Deze topsporter is een rustige prater en wil tijdens dit avontuur leren om dat extra stapje te zetten.
 • Nummer 10: Liza Bierma (pedagogisch medewerker) is 30 jaar en werkt als pedagogisch medewerker en personal trainer en heeft al veel overwonnen in haar leven. Met deze mentaliteit wil nummer tien zichzelf graag tot een hoger niveau pushen.
 • Nummer 11: Michael Boogerd (voormalig profwielrenner) is met zijn 50 jaar de oudste van de groep, maar dat maakt deze voormalig professioneel wielrenner zeker niet minder fanatiek. Nummer elf wil bewijzen dat er nog steeds een gedreven sportman in hem schuilt en gaat er alles aan doen om de eindstreep te halen.
 • Nummer 12: Annelies Fortuin (inspecteur bij de overheid) is 34 jaar en naast handhaver ook professioneel bodybuilder. Door haar passie voor bodybuilding heeft ze een sterke mindset en weet ze dat haar lichaam veel aan kan.
 • Nummer 13: Jorien ter Mors (voormalig profschaatser) is een 32-jarige voormalig professioneel schaatster en heeft maar liefst drie keer Olympisch goud op haar naam staan. Ze is bloedfanatiek, soms een tikkeltje eigenwijs en volgens haar is er geen reden om zomaar ergens mee te stoppen.
 • Nummer 14: Amin Lelieveld (verkoopmedewerker) is 41 jaar en een verkoopmedewerker in een telefoonwinkel. Hij wil zijn twee zonen leren doorzetten en bijbrengen dat niks onmogelijk is. Zélfs niet het overwinnen van je grootste angsten.

Special Forces VIPS seizoen 3 is vanaf 16 april wekelijks te zien bij Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...